O Klubu

Skijaški klub Ogulin osnovan je 05.03.2011. godine u prostorijama Doma obrtnika u Ogulinu. Na osnivačkoj skupštini za predsjednika se bira Neven Tešić, za dopredsjednika Igor Grgić, a za tajnika Radovan Kučinić. Klub još sačinjava predsjedništvo kluba u kojem su izabrani Ivan Vuković, Neven Polić, Vedran Tešić, Boris Knežević, Marko Cindrić i Vedran Vuković. U Nadzorni odbor izabrani su Ivica Kučinić, Saša Takač i Zdravko Puškarić. Izabrani članovi Stegovne komisije su Dragan Dragičević, Zlatko Turković i Ante Puškarić.

Od ožujka 2013. godine dužnost tajnika obnašao je Damir Juričić umjesto Radovana Kučinića.

07.ožujka 2015., je održana izborna skupštinu kluba u Pučkom otvorenom učilištu. Za novog predsjednika izabran je Neven Tešić, za dopredsjednika Damir Juričić, Darko Vučić i Zlatko Turković, te za tajnika Denis Salopek i za sportskog direktora Boris Kosanović. Uz gore navedene predsjedništvo još čine: Marko Cindrić, Branko Vučić, Vedran Tešić, Igor Grgić i Branko Vukelja. Nadalje, za članove nadzornog odbora izabrani su Željko Stipetić, Ivica Kučinić i Tomica Poljak, a za članove stegovne komisije Branko Vujinović, Branko Vučić – Pirmin, Zdravko Puškarić, Robert Božičević i Nebojša Vukelić.

Klub trenutno broji 140 članova.

Skijaški klub Ogulin ima izrazito dobro uspostavljene odnose sa Zagorskim skijaškim klubom (ZASKI) iz Hrvatskog zagorja i  sa susjednim nam Skijaškim klubom Lovnik iz Vrbovskog, nordiskim Skijaškim klubom Sljeme Zagreb iz Zagreba, te sa Snowboard klubom Ogulin iz Ogulina i Snowboard klub Slunj iz Slunja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *